2010-01-31 12:29 #0 av: Ebba-A

Eurosport har dragit igång tävlingen Fackelkampen, som i korthet går ut på att tända en "fackla" och hålla den brinnande med sina lagkamraters hjälp fram till 11:e februari. iFokus har i helgen startat ett lag, och för tillfället leder vi!

Det lag som vinner, dvs har flest klick och medlemmar, får skänka 30 000 kr till en valfri hjälporganisation. I iFokus fall innebär det att om vi vinner så kommer pengarna gå till Läkare utan gränser.

Tävla med iFokus så här:

1.) Gå till Fackelkampens hemsida.

2.) Klicka på plusset vid alla deltagare som har iFokus.se som lag.

3.) Tänd en egen fackla genom att klicka på länken upptill till höger på sajten och följa instruktionerna. Det går snabbt och är enkelt. Välj gärna samma namn som du har här på iFokus så att vi känner igen varandra. Välj iFokus som lag.

4.) Be alla du känner att klicka på plussen för din fackla och för andra i iFokus-laget och följa instruktionerna 1 - 4.

Du kan klicka på ditt eget och alla lagkamraters plus en gång per dygn.

Som bonus kommer Eurosport köpa annonsplatser av det vinnande laget, vilket skulle innebära att iFokus skulle få ett bidrag till en ny webserver. Dessutom tävlar alla som har en fackla också individuellt, och har chansen att vinna resor mm.

Du kan även plussa iFokus lagmedlemmar utan att själv ha en fackla.

Så vad väntar ni på? Skaffa en fackla direkt och hjälp varandra och iFokus!