Chokladtest

Chopeaux de Choklat 77% de cacao

2007-11-28 20:07 #0 av: sezierra

Provsmakning av Chopeaux de Choklat 77% de cacao. Har du ätit chokladen själv? Ge ditt betyg (mellan 1 och 5) och skriv gärna en kommentar till så andra kan få en uppfattning om vad det är för choklad.

 

Ingredienser:
Kakaomassa, socker, lågfetthalt kakaopulver, emulgator (sojalecitin)

Fri från genmodifierade råvaror

Vikt:
350g

Inköpsställe:
Chokladbutiker, nätet

Ca. pris:
Någon som vet?

..

Av: sezierra

Datum för publicering

  • 2007-11-28
Anmäl
2007-12-02 12:42 #1 av: HannaM

Betyg 4

Chokladflagor på burk. Otroligt praktiskt när det ska smältas choklad, man slipper hacka eller riva och den smälter fort som sjutton. Kanon att göra varm choklad på och gör sig jättebra som dekoration på bakverk och desserter. Smaken är väldigt trevlig. Ganske neutral, smakar choklad. Helt underbar att använda, min burk är slut och jag saknar den mycket. 

http://hannasskafferi.blogaholic.se/ http://www.classicferret.se
Anmäl
2007-12-05 02:03 #2 av: sezierra

Betyg 4

 Håller med HannaM om att de blir kanon i varm choklad (Hanna är för övrigt Bäst på det) men för övrigt har jag inte så stor erfarenhet av produkten utan bara hinkar i mig av den färdiga chokladen. ^^ Kanske någonting att ge i julklapp till någon som gillar varm choklad? Lite finare än att få en burk O'Boy...vilket Jag fick förra julen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.