Chokladtest

Anthon Berg White chocolate with crisp

2007-11-28 20:58 #0 av: HannaM

Provsmakning av Anthon Bergs Vita choklad med krisp i. Har du ätit chokladen själv? Ge ditt betyg (mellan 1 och 5) och skriv gärna en kommentar till så andra kan få en uppfattning om vad det är för choklad.

Ingredienser:
Socker, sötmjölkspulver, kakaosmör, puffat ris (ris, vetemjöl, socker, malt, salt), yoghurtpulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj, aromämne, salt.

Kan innehålla spår av nötter. 

Vikt:
49g.

Inköpsställe:
Chokladen finns på många ställen, bland annat Hemköp och ica.

Ca. pris:
7 - 10 kr

Relaterade länkar

Av: HannaM

Datum för publicering

  • 2007-11-28
http://hannasskafferi.blogaholic.se/ http://www.classicferret.se
Anmäl
2007-11-28 21:27 #1 av: HannaM

Betyg 3

Jag tycker egentligen inte alls om vit choklad men den här överraskad mig. Med sin milda yoghurtsmak med tydilga inslag av vanilj var den klart mindre fetsöt än annan vit choklad. Luktade mer yoghurt än den smakade och det var precis lagom. Det krispar härligt och det gör sig br ai kombination med den krämiga chokladen. 

http://hannasskafferi.blogaholic.se/ http://www.classicferret.se
Anmäl
2007-12-07 03:06 #2 av: sezierra

Betyg 4

Jag gillade den trevliga smaken av yogurt och vanilj. Den var dessutom trevlig med det krispiga i vilket jag tycker lättar upp smaken lite så att den inte blir lika kompakt som vit choklad lätt blir, det blir för mycket sött på något sätt? För att vara vit choklad var den riktigt trevlig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.