Annons:
Etikettallmänt-choklad
Läst 596 ggr
[Jimmy.L]
2018-07-24 17:15

Fjäderholmarnas choklad

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
Förhandsgranskning av bild 1 av 4
Förhandsgranskning av bild 2 av 4
Förhandsgranskning av bild 3 av 4
Förhandsgranskning av bild 4 av 4

På Fjäderholmarna ca 20 min från Slussen tillverkar man lite choklad på ön. 

Fler bilder från Fjäderholmarna finns i denna tråd.

https://minafoton.ifokus.se/discussions/5ae454728e0e7474a5000cb3-stockholm-med-omnejd-bildtrad-3

Annons:
Carmarino
2018-07-24 17:43
#1

Trevligt att se hur det ser ut där. Följer dem på Instagram faktiskt. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

[Jimmy.L]
2018-07-24 17:52
#2

#1 Kul, det var svalt där inne, nu handlade jag inte efter som det nog hade smält på hemvägen.

Carmarino
2018-07-24 18:10
#3

#2 Ja, AC behövs nog när man jobbar med choklad. Läste om en del pralinmakare som inte hade AC, och de hade stora problem. Det är svårt att temperera choklad när inomhustemperaturen är högre än temperaturen chokladen ska ha. 🙂

Mörk choklad ska ju ner till 27-28 grader, medan ljus ska ner till 25-27 grader och vit choklad till 25-29 grader.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: